Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου ένα παιδί 7 ετών το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος το χτύπησε 20 μέτρα από την αμμουδιά στο Λιμανάκι του Τσιλιβί στη Ζάκυνθο.

Μάλιστα, οι γιατροί αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, λόγω των σοβαρών χτυπημάτων που είχε στο κεφάλι, έκριναν επιβεβλημένο να μεταφερθεί εκτός νησιού και αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αεροδιακομιδή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν μετά τις 17.30 το απόγευμα οπότε και οι λουόμενοι στην παραλία Λιμανάκι στο Τσιλιβί Ζακύνθου είδαν στην κυριολεξία τον χάρο με τα μάτια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες όσοι απολάμβαναν εκείνη τη στιγμή το απογευματινό μπάνιο τους είδαν ξαφνικά να κατευθύνεται από τη θάλασσα προς την αμμουδιά ένα ακυβέρνητο ταχύπλοο σκάφος και σε κλάσματα δευτερολέπτου είχε γίνει το τραγικό συμβάν.

Ωστόσο, από τα στοιχεία που συνέλεξε το λιμεναρχείο Ζακύνθου, διαπιστώθηκε πως λίγο πριν στο σκάφος επέβαιναν τρία άτομα, ζακυνθινής καταγωγής, εκ των οποίων τα δυο έχουν συλληφθεί ενώ το τρίτο αναζητείται.

Πηγή: imerazante.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης