Χθες, κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αμαλιάδας συνέχισε χωρίς αποτέλεσμα τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Βούλγαρου, που όλα δείχνουν πως πνίγηκε στα ορμητικά νερά του Πηνειού, ενώ προσπαθούσε να ψαρέψει μαζί με τους γονείς του.
Με τη βοήθεια φουσκωτού σκάφους, οι άνδρες της ΕΜΑΚ «όργωσαν» χθες το κομμάτι της διώρυγας στο οποίο χάθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ την ίδια στιγμή οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας «χτένισαν» την κοίτη του Πηνειού.

Αργά το μεσημέρι, επαγγελματίες δύτες από την Κυλλήνη προσπαθούσαν μάταια με κάμερες βυθού και σύγχρονο εξοπλισμό να εντοπίσουν το σώμα του άτυχου Βούλγαρου. Η επιχείρηση συνεχίστηκε λίγη ώρα αργότερα, με τους άνδρες της ΕΜΑΚ να προσπαθούν να αναμοχλεύσουν τον βυθό, προκειμένου να εντοπιστεί ή να βγει στην επιφάνεια το σώμα του άτυχου Βούλγαρου. Το έργο τους, όμως, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς ο βυθός της διώρυγας στο συγκεκριμένο σημείο είναι γεμάτος με σίδερα, βλάστηση, λάσπη και τεράστιες μάζες απορριμμάτων.Τις ενέργειες του Α.Τ. Αμαλιάδας συντόνιζε ο υποδιοικητής του, Γιώργος Τσεριώνης, ενώ στις έρευνες παρευρέθη και ο αστυνομικός υποδιευθυντής Ηλείας, Άρης Μαρτζάκλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrisnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης