Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Τρεις δράστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι έναν δημοτικό σύμβουλο-μέλος του κόμματος που βρισκόταν στο περίπτερο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με τοπικά blogs και αυτόπτες μάρτυρες, έφεραν διακριτικά της Χρυσής Αυγής και μάλιστα, όπως αναφέρουν, είχαν μαζί τους έναν σκύλο, ράτσας pitbull.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(To σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση ο δημοτικός σύμβουλος)

Ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς, δήλωσε ότι οι δράστες επιτέθηκαν με σιδηρογροθιά στον δημοτικό σύμβουλο.

Στο σημείο της συμπλοκής, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα, τέλος, με το aparaskevi-images.gr, νωρίτερα είχαν επιτεθεί στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ, φωνάζοντας: «Τώρα θα δείτε ποιος είναι ο Ηλίας».

«Tραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών»

«Tραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών» εναντίον στελέχους του ΚΚΕ στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην Αγία Παρασκευή, καταγγέλλει ο Περισσός.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, για μία ακόμη φορά, «επιβεβαιώνεται ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Στο στόχαστρο τέτοιων οργανώσεων βρίσκεται μόνιμα το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται ενάντια στην πλουτοκρατία».

Καταλήγοντας, το ΚΚΕ διαμηνύει πως «τα φασιστοειδή και η τρομοκρατική τους δράση, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την απομόνωση και καταδίκη τους από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα λαϊκό κίνημα της ρήξης και της ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει το φασισμό και το ναζισμό, που είναι γέννημα θρέμμα του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος».

Στο πρωινό φύλλο του «Ριζοσπάστη», το ΚΚΕ ανέφερε:

Πηγή φωτό: aparaskevi-images.gr

Διαβάστε επίσης:

H ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ

Επίθεση αγνώστων σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης