Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μεταφέρονται οι αρμοδιότητες του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης. Η μετακίνηση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει το thousandnews, η πληροφορία δημοσιεύτηκε πριν από λίγη ώρα από τους συνδικαλιστές του Σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συνδικαλιστές, είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Τους τελευταίους μήνες και ειδικότερα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές είχε οριστικοποιηθεί πως οι δύο οργανισμοί που λειτουργούν στη χώρα (Θεσσαλονίκης και Αθηνών) θα μεταφερθούν στις αντίστοιχες περιφέρειες. Στη θέση του οργανισμού θα δημιουργηθεί μια ανάλογη διεύθυνση.

«Το σωματείο “Ομόνοια” χαιρετίζει την έναρξη της συνεργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. Εκφράζει επίσης τη σιγουριά του πως οι δύο πλευρές θα εργαστούν σκληρά, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης» αναφέρουν οι συνδικαλιστές.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης