Αλλάζει «πρόσωπο» η Αθηναϊκή Ριβιέρα και διαμορφώνεται η νέα λεωφόρος Ποσειδώνος, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να είναι έτοιμη έως το Πάσχα.

Οι εργασίες που θα γίνουν στη συνέχεια αφορούν στην κατεδάφιση της υφιστάμενης λεωφόρου και στη σταδιακή ένωση της Καλλιθέας και του Μοσχάτου με τη θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, θα ξεκινήσει και η κατασκευή του οικολογικού πάρκου έκτασης 220 στρεμμάτων.

Τα εν λόγω έργα, όταν ολοκληρωθούν, θα αλλάξουν το «πρόσωπο» της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με στόχο την προσέλκυση μεγαλύτερου τουριστικού ρεύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στόχος επίσης είναι να «ζωντανέψουν« και πάλι οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις (30.000 τ.μ.), ανάμεσά τους και το ανοιχτό γήπεδο του Beach Volley με περισσότερες από 6.000 θέσεις, που μπορεί να μετατραπεί σε ανοιχτό θέατρο στο «Ηρώδειο της παραλίας».

Η ανάπλαση δίπλα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τη μαρίνα του Φλοίσβου, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της μαρίνας του Αλίμου, της μεγαλύτερης της ΝΑ Μεσογείου, και την ανάπλαση της ακτογραμμής του Δήμου Αλίμου, θα δημιουργήσει ένα ενιαίο παραλιακό μέτωπο, πόλο τουριστικής έλξης, που θα ξεκινάει από το Μοσχάτο και θα καταλήγει στον Άγιο Κοσμά.

Πηγή: notia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης