Με αλλεπάλληλες διακοπές… προχωρά η δίκη για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη, με κατηγορουμένους δύο Αλβανούς που φέρονται και ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Η δίκη η οποία θα συνεχιστεί στις  15 Δεκεμβρίου, με πρώτο μάρτυρα τον δικηγόρο που δέχτηκε την επίθεση, αναλώθηκε το πρωί στους λόγους διακοπής τους οποίους προέβαλαν οι συνήγοροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δικαστήριο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε σήμερα ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση της Energa-Hellas Power και εμφανίζεται, σύμφωνα με την κατηγορία, ως ηθικός αυτουργός στην συγκεκριμένη υπόθεση .

Όρθιοι οι δικηγόροι οι οποίοι δεν είχαν καν θέση για να καθίσουν διαμαρτυρήθηκαν για την ακαταλληλότητα της αίθουσας να φιλοξενήσει αυτή την υπόθεση λόγω στενότητας χώρου. Η εισαγγελέας τους ζήτησε να κάνουν …υπομονή με αποτέλεσμα οι συνήγοροι να κάνουν λόγο για δίκη παρωδία. Επί ώρες επίσης το δικαστήριο αναζητούσε τον ορισμό των νέων δικασίμων στις οποίες όμως δύσκολα μπορούσαν να συμφωνήσουν όλοι οι δικαστές και οι συνήγοροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης