Ένα από τα αρχηγικά μέλη σπείρας διαρρηκτών που εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής είχε βρει τον τρόπο να μην αφήνει αποτυπώματα κατά τις διαρρήξεις που έκανε και έτσι να θολώνει τα νερά και να μην μπορεί να συλληφθεί.

Μαζί με τους υπόλοιπους συνεργούς του, ανάμεσα τους και μια νεαρή γυναίκα, κατηγορούνται ότι έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια στα νότια προάστια. Για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν τρία αυτοκίνητα με μεγάλη ιπποδύναμη για να μπορούν να διαφύγουν γρήγορα. Το πρωί γυρνούσαν από γειτονιά σε γειτονιά μέχρι να εντοπίσουν τον κατάλληλο στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απέφευγαν τα σπίτια όπου μέσα υπήρχαν ένοικοι. Ήταν πραγματικά δεξιοτέχνες καθώς παραβίαζαν τις κλειδαριές με μεγάλη άνεση και χωρίς να αφήνουν ίχνη. Είχαν βέβαια και τα κατάλληλα εργαλεία» λέει στη zougla.gr αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση. Η 24χρονη προωθούσε τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήρια, ενώ συνελήφθησαν τρία ακόμα μέλη της συμμορίας.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών από σπίτια με συνολική αξία πάνω από διακόσιες χιλιάδες ευρώ. Στις έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών, γυαλιών ηλίου, τσαντών, κινητών τηλεφώνων, διαρρηκτικών εργαλείων, κλειδαριών, πακέτων σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, αποδείξεις μεταφοράς χρηματικών ποσών και συναλλαγών με ενεχυροδανειστήρια, αεροβόλο πιστόλι, τρία στιλέτα, -334- ναρκωτικά δισκία, υγρή μεθαδόνη βάρους -63,7- γραμμαρίων, μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των -435- ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης