«Παρανάλωμα του πυρός» έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης καντίνα που βρίσκονταν εντός της εισόδου της λαϊκής αγοράς Αμαλιάδας.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 15:00 και έγινε αντιληπτή από τον φύλακα του Δημοτικού Σταδίου, ο οποίος και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν οχήματα με επικεφαλής τον διοικητή Αναστάσιο Βασιλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, υπήρξε έντονη ανησυχία, αφού εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη οι προπονήσεις των σωματείων και με δεδομένο ότι εντός της καντίνας θα μπορούσε να υπάρχει και φιάλη υγραερίου. Το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρχαν εύφλεκτα υλικά, αλλά μόνο κάποιες ηλεκτρικές συσκευές και σκεύη και έτσι η φωτιά περιορίστηκε στο χώρο που ήταν σταθμευμένη η καντίνα.

Οι πυροσβέστες, είχαν να αντιμετωπίσουν και την φωτιά που επεκτάθηκε στο δέντρο, στο οποίο βρίσκονταν από κάτω η καντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καντίνα δεν λειτουργούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα και το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Αμαλιάδας διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τα αίτια της φωτιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την δήλωση του ιδιοκτήτη, οι ζημιές ανέρχονται περίπου στο ποσό των 1.000 ευρώ.

Πηγή: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης