Συνελήφθη στην Αμφιλοχία 57χρονος φυγόποινος, σε βάρους του οποίου εκκρεμούσαν 17 καταδικαστικές αποφάσεις, πέντε εντάλματα σύλληψης και τρία βουλεύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 57χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, τη στιγμή που κινείτο με αυτοκίνητο στην πόλη της Αμφιλοχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος διώκεται για απάτη κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου, φοροδιαφυγή, έκδοση εικονικών τιμολογίων, μη απόδοση Φ.Π.Α., πλαστογραφία κατ΄ εξακολούθηση, μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου και μη υποβολή φορολογικής δήλωσης.

Επίσης, είχε καταδικαστεί με αποφάσεις δικαστηρίων διαφόρων βαθμίδων, της Αθήνας και του Πειραιά, σε ισόβια κάθειρξη και σε συνολική ποινή φυλάκισης 55 ετών, ενώ του είχαν επιβληθεί χρηματικές ποινές που ξεπερνούσαν τα 10.000.000 ευρώ, καθώς και διαρκή αποστέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε εντάλματα σύλληψης των ανακριτών Αθηνών και Πειραιώς, καθώς και τρία βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης