«Ξαναχτύπησε» ο γνωστός για τις ακραίες απόψεις του μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Αυτή τη φορά κατά του «ανίερου» Έλτον Τζον. Με ανάρτηση στο προσωπικό του blog αναφερόμενος στον γνωστό μουσικό και τραγουδιστή κάνει λόγο για άνθρωπο με «κουσούρια» και για «κατακάθι της κολάσεως».

Ο κ. Αμβρόσιος σε ένα κείμενο – παραλήρημα, το οποίο καμιά σχέση δεν έχει με την έννοια της αγάπης την οποία ευαγγελίζεται η χριστιανική θρησκεία, παραθέτει και μια φράση πιστού, με την οποία όχι μόνο συμφωνεί, αλλά και επαυξάνει. Σημειώνει ότι κάποιος καταράστηκε τον Έλτον Τζον για την βλασφημία που ξεστόμισε λέγοντας: «Να σαπίσει το στόμα του!» και ο κ. Αμβρόσιος προσθέτει με έμφαση: «αμήν, από το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων αναρωτιέται: «τι θα εκάναμε π.χ. αν κάποιος έθιγε την τιμή και την υπόληψη του πατέρα μας ή της μάνας μας; Θα παραμέναμε σιωπηλοί, αν έλεγε τον πατέρα μας π….. ή τη μητέρα μας π……, τις γνωστές αισχρές λέξεις, που δεν μου επιτρέπεται ούτε να τις γράψω; Ακόμη και εγκλήματα έχουν σημειωθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις. Είναι τα εγκλήματα τιμής, συχνά κατά το παρελθόν στην ανθρώπινη κοινωνία, τότε που οι άνθρωποι έλεγαν ότι “η τιμή, τιμή δεν έχει και χαράς τον που την έχει!”».

Με πληροφορίες από thebest.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης