Το κατώφλι της αρεοπαγίτη-επιθεωρήτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών, Ζαμπέτας Στράτα, πέρασε σήμερα ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, καταγγέλλοντας παράνομη συνεργασία της 19ης Ανακρίτριας με «ψευδομηνυτές» και με «αναξιόπιστους και ανήθικους» μάρτυρες κατηγορίας.

Όπως είχε προαναγγείλει, το πρωί υπέβαλε τη σχετική αναφορά στην επιθεωρήτρια στρεφόμενος σε βάρος της ανακρίτριας για παράβαση καθήκοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι σε βάρος του εντολέα του έχουν τελεστεί παράνομες ενέργειες για τις οποίες δεν αποκλείει να στραφεί και με μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά της ανακρίτριας και των εισαγγελέων που έχουν χειριστεί τη δικογραφία Λιγνάδη.

Σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας στράφηκε και κατά των μαρτύρων και μηνυτών λέγοντας: «Είναι μία υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν την αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλλουν τον Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογές σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια».

Σε ό,τι αφορά τον εντολέα του ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Είναι αθώος άνθρωπος ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τρόπο είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, ότι δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης καθώς και ότι αποδέχεται τις μαρτυρίες αναξιόπιστων ανθρώπων. «Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν είναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίας χωρίς να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης