Στα κενά μνήμης που βασανίζουν ακόμη και σήμερα τον 24χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος φέρεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον προφυλακισμένο ηθοποιό Γ.Κ, το Νοέμβριο του 2018, αναφέρθηκε, καταθέτοντας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο ψυχίατρος Ορέστης Γιωτάκος, που διορίστηκε ως τεχνικός σύμβουλος από την πολιτική αγωγή.

Ο ψυχίατρος, ο οποίος έχει εξετάσει, όπως είπε, δύο φορές τον οδηγό ταξί, απέδωσε τα κενά μνήμης του στο «μετατραυματικό σοκ» και το φόβο του ότι θα μπορεί να έχει ανάλογη εμπειρία και στο μέλλον. Για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο 24χρονος δεν μπορεί καν να εργαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο παθών έχει αρκετά συμπτώματα του μετατραυματικού συνδρόμου και του συνδρόμου ανάκλησης γεγονότων. Τα συμπτώματα αυτά είναι αποτέλεσμα των σκηνών που θυμάται, της σεξουαλικής κακοποίησης. Επαναβιώνει πολλές φορές μέσα στην ημέρα γεγονότα που τον καθιστούν μη λειτουργικό».

Ο μάρτυρας τόνισε πως, παρά τη φαρμακευτική αγωγή που παίρνει, ο οδηγός ταξί δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Έχουμε ένα κενό μνήμης από τις ουσίες και ένα κενό μνήμης από το μετατραυματικό σύνδρομο. Τα συμπτώματα που αναφέρει (ο παθών) παραπέμπουν σε συμπτώματα μετατραυματικού σοκ. Δεν μπορεί να είναι τόσο καλός ηθοποιός. Φοβάται ότι θα του συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο όταν πάρει μια νέα κούρσα. Γι’ αυτό δεν μπορεί να εργαστεί προς το παρόν. Του έχω χορηγήσει αγωγή για να μπορεί να κοιμάται. Έχει κενά μνήμης… Απορώ πώς οδήγησε εκείνο το βράδυ μέχρι το νοσοκομείο».

Σύμφωνα με την πολιτική αγωγή πάντως, ο νεαρός οδηγός ταξί έχει κάνει από τον Ιανουάριο του 2019 επανέναρξη στην εφορία ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του κατηγορούμενου ηθοποιού πρόκειται μάλιστα να κατατεθεί μήνυση σε βάρος της ψυχολόγου Χριστίνας Αντωνοπούλου για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης σε βάρος του λόγω των αναφορών της, στην κατάθεσή τους σε σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές εκ μέρους του, το επίμαχο βράδυ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης