Τις προαγωγές, τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης.

Το Συμβούλιο αποφάσισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την προαγωγή σε αεροπαγίτη της προέδρου Εφετών, Ευφημίας Λαμπροπούλου.

Την τοποθέτηση και την προαγωγή σε προέδρους Εφετών, της Αρτεμισίας Παναγιώτου, που τοποθετείται στη Θεσσαλονίκη, και του Χαρ. Μαχαίρα, που τοποθετείται επίσης στη Θεσσαλονίκη.

Στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών προάγονται τρεις αντεισαγγελείς Εφετών, οι οποίοι παράλληλα τοποθετούνται. Πρόκειται για τον Δ. Παπαγεωργίου, στη Λάρισα, τον Αντ. Λιόγα, στον Πειραιά και τον Ευαγγ. Ζαχαρή, στην Καλαμάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, προάγονται στο βαθμό του Εφέτη 16 πρόεδροι Πρωτοδικών και παράλληλα τοποθετούνται. Ειδικότερα, προάγονται ο Α. Δερέ και η Παρασκευή Κυραλέου και τοποθετούνται στη Θράκη. Προάγονται και τοποθετούνται στην Κρήτη οι: Αναστασία Παπαδοπούλου, Κλεόβ. – Δημ. Κοκκορός, Κ. Λιανός, Ι. Τζιμπλάκης, Φεβρωνία Τσιμπουράκη, Βασ. Τσιούρδας, Ιωάννα Γυφτοπούλου, Ευαγγελία Τουπαδάκη, Βασιλική Μπουκιστιάνου και Βασ. Γκόγκας. Προάγονται και τοποθετούνται στην Πάτρα οι: Νομ. Ρούσσος και Λελούδα Αντερριώτου. Προάγονται και τοποθετούνται στο Ναύπλιο η Ιωάννα Λάμπρου – Βελήσαρη και στο Αιγαίο ο Βασ. Παπανικόλας.

Στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών προάγονται τέσσερις εισαγγελείς Πρωτοδικών και παράλληλα τοποθετούνται. Συγκεκριμένα, προάγονται η Ελένη Κοντακτσή και Βασιλική Αργύρη και τοποθετούνται στην Πάτρα, καθώς επίσης προάγονται στο ίδιο βαθμό οι Γεωργ. Σαπαντζής και Γ. Μπισμπίκης και τοποθετούνται στο Ναύπλιο.

Στο Βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών προάγονται 16 πρωτοδίκες και τοποθετούνται. Ειδικότερα, προάγονται και τοποθετούνται στην Αθήνα οι εξής πρόεδροι Πρωτοδικών: Ευτέρπη Κοτσίφη, Παναγιώτα Γκόγκου, Βασιλική Ανδρουλάκη, Χριστίνα Λίμουρα, Βασιλική Γιαννακού, Μαρία Κουκουδέα, Κ. Κουτσογεώργος, Ευστρατία Πατσάκογλου, Βασιλική Κατσούλα, Χρυσαφίνα Ζυγούρη και Στέφ. – Γρηγ. Φατζιάν.

Προάγονται και τοποθετούνται στη Μυτιλήνη οι εξής πρόεδροι Πρωτοδικών: Βασιλική Παπαιωάννου και Κυριακούλα Σαραντούδα. Επίσης, προάγεται το βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών και τοποθετείται στο Αγρίνιο η Βασιλική Τζούδα και στο Ηράκλειο η Αντιγόνη Κάστιζα.

Παράλληλα, στο βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγονται τέσσερις αντεισαγγελείς Πρωτοδικών και τοποθετούνται ως εξής: Στην Πάτρα η Αλεξάνδρα Σταθοπούλου, στη Ζάκυνθο ο Ι. Χατζόγλου, στην Κεφαλληνία ο Γ. Μιχηλιδάκης και στη Χίο η Εμμανουέλλα Κετσιατζή.

Μεταθέσεις δικαστών και εισαγγελέων

Με άλλες αποφάσεις του ΑΔΣ έγιναν μεταθέσεις δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών. Ειδικότερα, μετατίθενται δύο πρόεδροι Εφετών ως εξής: Ο Γεώργ. Λιόλιος στην Αθήνα και ο Γεράσαμ. Τσούνης στην Πάτρα.

Δύο εισαγγελείς Εφετών μετατίθενται ως ακολούθως: Χαρ. Βουρλιώτης στη Θεσσαλονίκη και Γεώργ. Σκλήρης στα Ιωάννινα.

Πολλές είναι οι μεταθέσεις Εφετών που έγιναν από το ΑΔΣ. Ειδικότερα, μετατίθεται στην Αθήνα οι εξής 11 Εφέτες: Ευθ. Κοκκινογένης, Διον. Παλλαδινός, Αμαλία Ζαρκαδούλα, Παρασκευή Τσούμαρη, Αγάπη Τζουλιαδάκη, Ευσεβία Λιακοπούλου, Γεώρ, Αυγέρης, Κ. Καλλιγέρης, Ασπασία Μεσσηνιάτη – Γρυπάρη, Αλεξάνδρα Αποστολάκη και Αλ. Ζιάκας.

Μετατίθεται στη Θεσσαλονίκη οι εξής τρεις Εφέτες: Μαρία Γούλα, Μαγδαληνή Καρανάσιου – Καγκελίδη και Ελεύθ. Σισμανίδης.

Μετατίθεται στον Πειραιά η Εφέτης Μερόπη Τζουγκαράκη.

Μετατίθεται στην Πάτρα οι εξής τέσσερις Εφέτες: Μαρία Γαιτάνη, Παναγιώτα Λυμπεροπούλου, Σταυρούλα Κουσουλού και Γεωργία Γιαννούλη.

Μετατίθεται στη Λάρισα οι εξής δύο Εφέτες: Περικλ. Αλεξίου και Ευάγγ. Μητσέλος.

Μετατίθεται στο Ναύπλιο οι εξής έξι Εφέτες: Παν. Βενιζελέας, Βρισηίς Θωμάτου, Παναγιώτα Πασσίση, Αριστ. Βαγγελάτος, Κωνσταντίνα Νάκου και Θεώνη Μπούρη.

Μετατίθεται στη Θράκη η Εφέτης Αθανασία Πετρέλη και στα Δωδεκάνησα η Εφέτης Γλυκερία Μουρίκη – Γεωργάτσου.

Επτά αντεισαγγελείς Εφετών μετατίθενται ως εξής:

Στην Αθήνα ο Γ. Πρασσάς και Κ. Τζαβέλλας, στη Θεσσαλονίκη οι Αργ. Δημόπουλος και Β. Φλωρίδης, στην Πάτρα ο Ευρ. Νικολάου, στην Λάρισα ο Κ. Γκόγκος και στη Θράκη ο Λεων. Νικολόπουλος.

Μεγάλος είναι και ο αριθμός των μεταθέσεων των προέδρων Πρωτοδικών. Αναλυτικότερα, στην Αθήνα μετατίθενται οι εξής πρόεδροι Πρωτοδικών: Αργυρούλα Νικολακούδη και Ν. Μήλιος. Στα Γρεβενά, ο Χ. Τσάκας, στη Βέροια η Φωτεινή Μήτρακα, στο Γύθειο ο Δ. Ανέστης και στη Θεσπρωτία η Πολυξένη Μάρκου .

Έξι εισαγγελείς Πρωτοδικών μετατίθενται ως εξής: Στην Αθήνα Βασιλική Χαλβά και Μαρία Αυγήτα, στη Θεσσαλονίκη οι Μαργαρίτα Νικάκη, Πρεσβεία Χατζή, Ευαγγελία Δαούτη, Παν. Παυλίδης και Ελένη Μιχαλάκη, στον Πειραιά Π. Χουζούρης, στα Χανιά Ι. Πενταγιώτης, στα Τρίκαλα Σοφία Πετράκη, στην Έδεσσα Ν. Ποιμενίδης και στην Κατερίνη Αμαλία Καζαμπάκα, στα Ιωάννινα Ηλ. Τουλίγκου, στην Κεφαλληνία Ι. Λαμπρινόπουλος, στη Λιβαδειά Δ. Κατσανάς, στη Ρόδο Πέτρ. Πρέκας, στην Χαλκίδα Ελένη – Παναγιώτα Λεβεντέλη, στη Χαλκιδική Σμαραγδή Κατσουλάκου και στα Χανιά Κ. Ασημακόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης