Σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου ΟΤΕ χρησιμοποιεί η ΟΜΕ-ΟΤΕ, προκειμένου να απαντήσει στην επιστολή-ενημέρωση του Μιχάλη Τσαμάζ προς τους εργαζόμενους, σχετικά με τις 120 απολύσεις από την Cosmote.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ-ΟΤΕ κάνει λόγο για «απολογητική και αποκαλυπτική επιστολή με την οποία ο κ. Τσαμάζ επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αγνοώντας τη ρητή, όπως αναφέρει, καταγραφή από το Υπουργείο Εργασίας ότι παραβίασε τους όρους του ΠΔ 240/06».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνδικαλιστική οργάνωση εκτιμά ότι «οι απολύσεις δεν θα σταματήσουν εδώ, γιατί θα ακολουθήσει και επόμενη φάση αναδιοργάνωσης, προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της εταιρείας και θα αφορά κάποιους άλλους που θα πρέπει να αποχωρήσουν».

Παράλληλα, επικρίνει τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου, τονίζοντας ότι «η πρακτική που ακολουθεί δεν κινείται στην κατεύθυνση της ανάπτυξης υπηρεσιών και προϊόντων, αλλά στην συρρίκνωση ακόμη περισσότερο του μισθολογικού κόστους».

Τέλος, καλεί τον κ. Τσαμάζ, «αν ενδιαφέρεται για την διασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρείας όσο και τον μέλλον των ανθρώπων της, να αποδεχθεί το Πρακτικό Συμφιλίωσης του Υπουργείου Εργασίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης