Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το ρουμανικό Υπουργείο Εξωτερικών, σχετικά με την κατάσταση στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και την απεργία των Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων.

«Το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει τους Ρουμάνους πολίτες ότι οι πτήσεις από και προς την Ελλάδα ακυρώθηκαν σήμερα, εξαιτίας της απεργίας που πραγματοποιούν οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα τελωνεία στα βόρεια της χώρας συνεχίζουν να επηρεάζονται, σε μικρότερο βαθμό, από τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας των Ελλήνων αγροτών που έχουν κλείσει τα σύνορα. Το Τελωνείο Προμαχώνα είναι ανοιχτό για τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία, αλλά παραμένει κλειστό για τα φορτηγά. Στο Τελωνείο Εξοχή, η κυκλοφορία είναι ανοιχτή για όλους τους τύπους οχημάτων, αλλά σημειώνονται δυσκολίες λόγω καιρικών συνθηκών. Στα Τελωνεία Ευζώνων, Ορμένιου, Δοϊράνης και Κήπων Έβρου τα σύνορα είναι ανοιχτά. Διευκρινίζουμε ότι η κατάσταση στα τελωνεία της βόρειας Ελλάδα μπορεί να μεταβληθεί από στιγμή σε στιγμή», προστίθεται.

Το ρουμανικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ακόμη πως θα επανέλθει με νέα στοιχεία, μόλις αυτά ανακοινωθούν από τις ελληνικές Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης