Zougla Newsroom

Ένα ολονύχτιο θρίλερ είναι σε εξέλιξη στο χωριό Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας σε σχέση με την υπόθεση θανάτου ενός 90χρονου και την κακοποίηση της 85χρονης γυναίκας του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου κρατούνται από χθες το βράδυ και εξετάζονται τρία άτομα ως ύποπτα. Πρόκειται για ένα συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού και δύο γείτονες.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο από τους τρεις είναι αρνητικοί απέναντι στους αστυνομικούς και υποστηρίζουν ότι δεν ξέρουν το παραμικρό, ενώ ο τρίτος φέρεται να έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις. Ωστόσο η 85χρονη τον έχει αναγνωρίσει σαν τον έναν από τους τρεις κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο σπίτι της την περασμένη Παρασκευή.

Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνα που έκαναν, βρήκαν μέσα στο σπίτι, σε ένα κομοδίνο, περίπου 15.000 ευρώ, τα οποία οι δράστες δεν είχαν εντοπίσει, ενώ φαίνεται ότι είχαν αρπάξει από τους δύο ηλικιωμένους και άλλο μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, που όμως δεν έχει βρεθεί.

Η 85χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς ήταν αφυδατωμένη και χτυπημένη. Είναι χαρακτηριστικό ότι έμεινε δεμένη πάνω στο κρεβάτι της για έξι μέρες και σώθηκε όταν ένας ανιψιός της ανησύχησε και πήγε στο σπίτι της να την αναζητήσει. Το πιο σοκαριστικό όμως ήταν το γεγονός ότι έμεινε τουλάχιστον τέσσερις μέρες δίπλα στον νεκρό σύζυγό της χωρίς να μπορεί να καλέσει για βοήθεια ή να τον βοηθήσει πριν ξεψυχήσει.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις επόμενες ώρες οι αστυνομικοί θα υποβάλουν τη δικογραφία στον εισαγγελέα Αγρινίου με όλα τα στοιχεία που έχουν και πλέον είναι απόφαση της δικαιοσύνης πώς θα διαχειριστεί την υπόθεση.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης