«Ανάξια σχολιασμού» τα περί κατάληξης στα σκουπίδια των δωρεών στους αναξιοπαθούντες

«Ανάξια σχολιασμού» τα περί κατάληξης στα σκουπίδια των δωρεών στους αναξιοπαθούντες
«Ανάξια σχολιασμού» τα δημοσιεύματα περί κατάληξης στα σκουπίδια των δωρεών στους αναξιοπαθούντες
Ανάξια οποιουδήποτε σοβαρού σχολιασμού θεωρούν συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, μεμονωμένα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και τον αθηναϊκό Τύπο σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησης της συγκινητικής προσφοράς δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας την περασμένη Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος.

Δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι αγαθά που είχαν προσφερθεί κατέληξαν στους κάδους απορριμμάτων, τη στιγμή που ο δήμαρχος Αθηναίων τονίζει προς κάθε κατεύθυνση το σεβασμό που τρέφει η δημοτική αρχή της Αθήνας για κάθε προσφορά. «Είναι απορίας άξιο πως αυτή η συγκλονιστική συμμετοχή και μια από τις σημαντικότερες στιγμές για την Αθήνα κάποιους ενόχλησε» σημείωσε συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων.

Την περασμένη Κυριακή δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της πόλης προσήλθαν στο Σύνταγμα ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA σε συνεργασία με τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων. Προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες, παιχνίδια, μικροσυσκευές και είδη προσωπικής υγιεινής. Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη ώστε έως τις 16.00 το απόγευμα είχαν ήδη γεμίσει 16 φορτηγά του δήμου Αθηναίων και χρειάσθηκε να μισθωθούν και δυο νταλίκες. Συνάμα, από τις προσφορές συμπολιτών ασφυκτικά γέμισε και ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών στο Παλαιό Φρουραρχείο και από τη μια μετά το μεσημέρι άνοιξε και μεγάλος στεγασμένος χώρος στη λεωφόρο Καβάλας.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012, 19:45