Επικεφαλής στην ΕΥΔΑΠ αναμένεται να γίνει, όπως όλα δείχνουν, ο κ. Στέλιος Σταυρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης της εταιρείας που κατασκευάζει και εμπορεύεται πισίνες, Piscines Ideales.

Γόνος εύπορης οικογένειας από τη Σμύρνη, σπούδασε μηχανολόγος στο Πολυτεχνείο Ζυρίχης, μεταπτυχιακά στη διοίκηση επιχειρήσεων και μετά ήταν μάνατζερ σε μεγάλες επιχειρήσεις για πολλά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1974 ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΓΕΤ Ηρακλής, ενώ μετά από δέκα χρόνια έφυγε και συνεταιρίστηκε με τον επιχειρηματία Θανάση Λαβίδα της Lavipharm, όπου μαζί ξεκίνησαν τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας.

Το 1987 πούλησε το μερίδιο του στον κ. Λαβίδα και έγινε διευθύνων σύμβουλος στην κλωστοϋφαντουργία Αιγαίον, ενώ το 1991 ίδρυσε την εταιρεία Piscines Ideales.

Σημειώνεται ότι η Piscines Ideales έχει λάβει δύο φορές το βραβείο για την επιχείρηση με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα από τον διαγωνισμό του Great Place to Work Institute Hellas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα εργάζεται στην Piscines Ideales, είναι μέλος του ΕΒΕΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικού Διαλόγου του Euro Commerce και αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Εστία».

Ο κ. Σταυρίδης έγινε ευρέως γνωστός για τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό καβγά με τον Πέτρο Τατσόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το ρεπορτάζ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης