Η οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI/IRF)» ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης με αυτοσχέδιο μηχανισμό, που σημειώθηκε στις 22 Ιανουαρίου στο βιβλιοπωλείο του Αδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά.

Παρατίθεται το κείμενο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την ώρα που οι ψηφοφόροι ετοιμάζονταν να παραδόσουν στις κάλπες την αξιοπρέπεια τους αναθέτοντας την διαχείριση των ζωων τους στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ένας εμπρηστικός πυρήνας της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας πέρασε στην επίθεση θέλωντας να συμβάλει στην όξυνση αντιδημοκρατικής εκτροπής…

Τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισία. Η ιδιοκτησία και οι επιχειρήσεις των πολιτικών είναι και αυτές στο στόχαστρο όπως ακριβώς και η σωματική τους ακεραιότητα . ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι γνωστός για τις ακροδεξιές απόψεις του, φανατικός οπαδός των φυλακών τύπου Γ’, ήταν ο πολιτίκος υπεύθυνος για την απαγόρευση της τηλεφωνικής επικοινωνίας του αντάρτη πόλης του Επαναστατικού Αγώνα Νίκου Μαζίωτη σε προγραματισμένη δημόσια πολιτική εκδήλωση με θέμα τον ένοπλο αγώνα ενώ στην νικηφόρα απεργία πέινας του αναρχικού συντρόφου Νίκου Ρωμανού είχε εκφράσει δημοσίος της θατσερικές του αντιλήψεις με τις οποίες υποστήριζε την θανάσιμη αδιαλαξία του κράτους τόσο στην συγκεκριμένη οσο και σε κάθε απεργία πείνας φυλακισμένων αγωνιστών.

Να εντείνουμε τις επιθέσεις μας !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ζεστή αγκαλιά για τους αιχμαλώτους και καταζητούμενους συντρόφους μας!

Θάνατος στο κράτος!

Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI/IRF)

Κομάντο Χόρχε Σαλτντίβια

Υ.Γ Ο σύντροφος Χόρχε Σαλντίβια δολοφονήθηκε στης 3 Οκτωμβρίου απο έναν ένοπλο σεκιουριτά κατα την διάρκεια απόπειρας απαλλωτρίοσης χρηματαποστολής στην Χιλή. Ο Χόρχε παρέμεινε σε όλη του την ζωή συνεπής στον παράνομο αντικαθεστωτικό αγώνα.Πολέμησε μέσα απο τις γραμμές του FPMR κατά την διάρκεια της στρατιώτικης δικτατωρίας. Δεν συμβιβάστηκε με το δημοκρατικό παραμύθι της κοινωνικής ειρήνης και συνέχισε τον αγώνα πέφτοντας μαχόμενος με το όπλο του στο χέρι. Ο Χόρχε όπως και άλλοι νεκροί επαναστάτες ζόυνε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης