Ανάληψη ευθύνης για τη βεβήλωση των ανδριάντων του Βελουχιώτη

Ανάληψη ευθύνης για τη βεβήλωση των ανδριάντων του Βελουχιώτη
Σε επιστολή που απέστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της zougla.gr, η οργάνωση «Ε.Ο. 1821» αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βεβήλωση των ανδριάντων του Άρη Βελουχιώτη στην Άρτα (14-06) και στην Φωκίδα (15-06).

Παρατίθεται αυτούσια η επιστολή:

ΑΝΑΛΗΨΗΕΥΘΥΝΗΣ
"Ε.Ο.1821"


Η ελληνική νύχτα στέκεται σύμμαχός μας στουςκαιρούς που έρχονται…

Με παρρησία αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνηγια την υπεξαίρεση των τερατουργημάτων που «κοσμούσαν» μέχρι πρότινος τιςπλατείες της ελληνικής επικράτειας, αντίστοιχα στην Μεσούντα Άρτας (14/6/2012)και την Καλοσκοπή Φωκίδας (15/6/2012). Προχωρήσαμε με τακτικές κινήσεις στοξερίζωμα της αριστερής πανούκλας που μολύνει την ελληνική ύπαιθρο σε οδυνηρή ανάμνησητου θανάτου του σφαγέα των Ελλήνων Άρη Βελουχιώτη.

Η ημερομηνία διόλου τυχαία επιλεγμένη.

Η ελληνική ύπαιθρος χρωστάει την σημερινήερήμωσή της στο δολοφονικό ανδρείκελο που τιμά ο αριστερόςσυρφετός της πατρίδαςμας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους διωγμούς που υπέστησαν οι ντόπιοι πληθυσμοίεξαιτίας της «επαναστατικής δράσης» του αρχηγού των ατάκτων;

Το φαινόμενο της αστυφιλίας οφείλεται στην εγκληματική δράσητου ανθέλληνα κίναιδου Άρη Βελουχιώτη.
Κατάτον ίδιο τρόπο που οι αριστεροί εγκληματίες της συμμορίας του Άρη Βελουχιώτη,εθίστηκαν στο να κόβουν τα κεφάλια των Ελλήνων με κονσερβοκούτια, ερχόμαστε νατους υπενθυμίσουμε πως οι Έλληνες δεν παραδίδουμε ποτέ τα όπλα απέναντι στουςπροδότες της πατρίδας.

Καλούμε σε αγωνιστική εγρήγορση το λαόμας ενόψει του 3ου γύρου του συμμοριτοπόλεμου.
Καθάρματα σας περιμένουμε.

Λέτε: Π.Α.ΜΕ.
Λέμε: ΕΛΑΤΕ!


ΥΓ: Τα θερμά μας συλλυπητήρια στουςτεθλιμμένους συγγενείς του ΠανελλαδικούΣυλλόγου Μνήμης Άρη Βελουχιώτη. Θα σας προτιμήσουμε και στο μέλλον!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012, 16:50