Με ανυπόγραφη ανάρτηση στο indymedia, γεμάτη απειλές, έγινε η ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Στο κείμενο οι δράστες απειλούν ότι θα ξαναχτυπήσουν τονίζοντας χαρακτηριστικά «Και αυτή η οργή θα σας πνίξει θα ξανάρθουμε…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κείμενο εξαπολύουν επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά στον κ Φλαμπουράρη αναφέροντας μεταξύ άλλων : « Η υπόσχεση της “πρώτη φορά αριστερά”, του “ηθικού πλεονεκτήματος”, των “σκισμένων μηνημονίων”, μετατράπηκε σε λιγότερους μήνες απ’ ότι και ο πιο “παραδοσιακός” αναρχικός θα μπορούσε να προβλέψει, σε ένα νεοφιλελεύθερο διαχειριστικό πάρτυ ».

Με βαρείς χαρακτηρισμούς απευθύνονται στον κ Φλαμπουράρη : «Η μποέμ ζωή στα στενάκια του Στρέφη,εκτός από παρελθόν είναι πλέον και επικίνδυνη. Πόσο λίγοι αποδείχτηκαν οι μπάτσοι της φρουράς σου που απασχολημένοι με τα smart phones τους είδαν το υπηρεσιακό τους Citroen να γίνεται κάτι που τους θύμιζε το αφεντικό τους: ΦΛΑΜΠΕ (ράρης).»

Και συνεχίζουν με απειλές «Δήλωσες πως δεν σκοπεύεις να φύγεις από τον Στρέφη. Ναι, μπορεί και να το κάνεις. Αλλά στη Βουλγαροκτόνου βάλε ΜΑΤ, βάλε ΕΚΑΜ, βάλε κάμερες, βάλε συρματοπλέγματα. Κάνε το ίδιο που κάνει η εξουσία σας: ετοιμάζει τους στρατούς της για να αντιμετωπίσει την οργή των καταπιεσμένων.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης