Η Μαχητική Αναρχία/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI-IRF) ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Πεύκης, που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως επισημαίνεται σε κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, με αυτήν την ενέργεια η FAI-IRF ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των Ν. Ρωμανού και Π. Αργυρού για Μαύρο Δεκέμβρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο:
Ανάληψη Ευθύνης – Μαχητική Αναρχία

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα ΕΛΤΑ της Πεύκης, στο συγκεκριμένο υποκατάστημα κατηγορούνται ότι διέπραξαν ληστεία αναρχικοί κρατούμενοι που δικάζονται στο τρομο- δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού για μια σειρά υποθέσεων αναρχικής βίας, για αυτό και το παραδώσαμε στις φλόγες για να στείλουμε ένα συμβολικό μήνυμα αλληλεγγύης εν’ όψει και της απόφασης του δικαστηρίου.

Η συγκεκριμένη επίθεση αποτελεί την απάντησή μας στο κάλεσμα για έναν “Μαύρο Δεκέμβρη” που απευθύνθηκε μέσα από τις φυλακές από τα αιχμάλωτα αδέρφια μας Νίκο Ρωμανό και Παναγιώτη Αργυρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πολιτικό σκεπτικό της συγκεκριμένης πρότασης το οποίο και στηρίζουμε στο σύνολο του αποτελεί ένα ανοιχτό στοίχημα για την επανεκκίνηση της αναρχικής εξέγερσης καθώς και την προσπάθεια δημιουργίας μιας άτυπης πλατφόρμας που θα αποτελεί το αόρατο σημείο συνάντησης και συντονισμού συντρόφων από κάθε μετερίζι του πολύμορφου αναρχικού αγώνα.

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για την ώρα, τώρα είναι καιρός για δράση, για συνεχή και αδιάκοπο πολύμορφο αγώνα.

Δύναμη και συνενοχή στους εμπρηστές της κοινωνικής ειρήνης που σαμποτάρουν την κοινωνική ομαλότητα σε Βραζιλία, Χιλή, Μεξικό εξαπλώνοντας τον Μαύρο Δεκέμβρη σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Δύναμη και συνενοχή σε όσους θα κατέβουν στον δρόμο με διάθεση να βανδαλίσουν αναπαραστάσεις της κυριαρχίας, να πετάξουν πέτρες στους μπάτσους και να κάψουν σύμβολα της εξουσίας.

Δύναμη και συνενοχή σε όλους τους αναρχικούς αιχμαλώτους σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση!

Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη!

Για την αναρχική αντεπίθεση στον κόσμο της εξουσίας!

Μαχητική Αναρχία / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI-IRF)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης