Με μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη zougla.gr έγινε η ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς το περασμένο σαββατοκύριακο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η zougla.gr δημοσιεύει το κείμενο αυτούσιο, χωρίς παρεμβάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΣΑ

Μια καθημερινότητα που ελέγχεται απο σιχαμερούς πολιτικούς και επιστήμονες και που αναλύεται με οικονομικούς όρους δεν έχει να προσφέρει τίποτα μα τίποτα στην κοινωνία. Κοινωνία; δεν εννοούμε τα εκατομύρια των υπνοτισμένων, των χαπακωμένων, των αποβλακωμένων στην tv, των μισθωτών σκλάβων ή βολεμένων, των ουδέτερων για τα πάντα δίπλα τους που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους άντε και την οικογένεια τους, αυτών που παίρνουν κάτι θετικό απο την κατάσταση του σήμερα, αυτών που κουβαλούν πάνω τους την ηθική αυτού του κόσμου τελος πάντων. Για κοινωνία εμείς
αντιλαμβανόμαστε ένα άλλο κομμάτι. Ένα διαφορετικό σύνολο με μιά άλλη προοπτική. Ένα κομμάτι που αυτή την στιγμή έχει καρφωμένο στο μυαλό του την ιδέα της υπονόμευσης αυτού του κόσμου. Να κάνει την επανάσταση σαν καμία απο τις δήθεν προηγούμενες. Ατομικά και συλλογικά να γίνει η κοινωνική απελευθέρωση πραγματικότητα. Όχι όμως με πρόσκαιρες αυτόνομες “απελευθερωμένες” εστίες μέσα και έξω απ΄τις πόλεις και ουτοπικά φαντασιακά στο σήμερα αλλά με βλέψη για αυτά να δραστηριοποιηθούμε σε ένα πολύ πραγματικό ευέλικτο και καταστρεπτικό αντάρτικο πόλης. Να μείνουμε μακριά απο τα κινήματα του ρεφορμισμού και της παθητικότητας. Ο αγώνας ενάντια στο κράτος και στο κεφάλαιο να γίνει ένας, ενιαίος και σοκαριστικός.

Να βγάλουμε και λίγο μίσος ακόμα για τα μπατσογούρουνα της ασφάλειας που δολοφόνησαν με 9 σφαίρες τον 25χρονο Nicola Toddi απ΄την απερίγραπτη ηλιθιότητα τους κιόλας να τον περάσουν για άλλον άνθρωπο. Όπου ακούς ασφάλεια ανθρώπινο κρέας μυρίζει κανονικότατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΘΑλλά και γιά τους άλλους “προστάτες του πολίτη” στην προχθεσινή πορεία του Βύρωνα. Αυτοί οι δήθεν προστάτες δεν είναι παρά μία τρομοκρατική συμμορία με άσπρα κράνη, γκλόμπς και δακρυγόνα που υπηρετούν σαν πιστά σκυλιά το δόγμα της αντεπανάστασης. Λευτεριά στους συλληφθέντες της πορείας.

Εκδικητικό το κράτος; Εμείς να δείτε πόσο. Εξοντώνεται ακόμα τον παππού Α.Μπονάνο – μας οπλίζεαι με περισσότερη φωτιά.

Έτσι και τις μεταμεσονύκτιες ώρες Σαββάτου και Κυριακής (27-28/2) επιδοθήκαμε σε εμπρησμούς στην Θεσσαλονίκη πρώτα στην Millenium bank στην Νεάπολη και την επόμενη μέρα σε κρατικό όχημα του δήμου Νεάπολης.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΣΑ

(Α)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης