Με ηλεκτρονικό μήνυμα στη zougla.gr, ο «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ» αναλαμβάνει την ευθύνη για τον εμπρησμό της μοτοσυκλέτας αστυνομικού της ομάδα ΔΙ.ΑΣ στα Σεπόλια και του βαν των ΕΛΤΑ.

Η zougla.gr δημοσιεύει την επιστολή, χωρίς διορθώσεις ή περικοπές, όπως ακριβώς έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπρος σε μια εποχή που το καθεστώς φορώντας το χειρότερο προσωπείο του βαδίζει προς τον ολοκληρωτισμό, που τα Μ.Μ.Ε. επιδίδονται σ΄ενα θρασύδειλο αλισβερίσι με την εξουσία όπου στα γεγονότα κάνουν επιμελημένες προσθαφαιρέσεις για να μπορέσει να αναδυθεί ο πολιτικαντισμός, η λασπολογία, η προπαγάνδα, η παραπληροφόριση και εν τέλη η καταστολή όσων έστω και δειλά δειλά πάνε να σηκώσουν κεφάλι.

Που οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν αντικατασταθεί με κάλπικες συναναστροφές συμφέροντος, που ο καταναλωτισμός προσπαθεί να καλύψει το απέραντο κενό της ανθρώπινης ύπαρξης, εμείς απλά αηδιάζουμε.

Σε μια τέτοια εποχή έχουμε συνειδητοποιήσει απλώς πως δεν χωράμε, γι΄αυτο μας φαίνεται φθηνό να μην πολεμήσουμε. Εως ότου λοιπόν καταστρέψουμε κάθε σπιθαμή του γερασμένου αυτού κόσμου, θα κυρήττουμε καθημερινά τον δικό μας πόλεμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλωνουμε ξεκάθαρα πως θα τον πάμε μέχρι τέλους. Γνωρίζουμε καλά πως αυτός ο πόλεμος έχει και τη δυσχερή για μας συνέπεια της σύληψης είτε εμάς των ίδιων είτε κάποιου συντρόφου μας.

Για μας η αλληλεγγύη είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της αναρχικής εξεγερσιακής δράσης και σε καμια περίπτωση τη θεωρούμε ενα τυπικό καθήκον, καθώς πρόκειται για τους ίδιους μας τους εαυτούς ,καθώς κάθε αιχμάλωτος είναι ένας απο ΄μας. Εκεί παίρνει το νόημα της η Επαναστατική Αλληλεγγύη μιας και θα είμαστε πάντα συνεπείς, χτυπώντας άμεσα για κάθε σύντροφο που οδηγείται στη φυλακή.

Την περασμένη Τετάρτη στις 26/1 συνελήφθη ο καταζητούμενος σύντροφος Μιχάλης Νικολόπουλος απο μπάτσους της ομάδας ΔΙΑΣ έπειτα απο τυχαίο έλεγχο που του έγινε στην Ν.Κηφισιά.

Έτσι λοιπόν αφιερώσαμε τα επόμενα 24ωρα της σύλληψης του στην παρακολούθηση ενός μπάτσου της ομάδας ΔΙΑΣ και καταφέραμε να εντοπίσουμε την κατοικία και το όχημα του.

Εάν λοιπόν εσείς τσογλανάκια κάνετε απλά την δουλειά σας συλλαμβάνοντας συντρόφους μας, να ξέρετε πως μια απ τις δικίες μας δουλειές είναι να είστε μόνιμος στόχος επίθεσης.

Αναλαμβάνουμε λοιπόν την ευθύνη για τον εμπρησμό της προσωπικής μηχανής του μπάτσου ΔΙΑΣ στα Σεπόλια στις 31/1 και στα πλαίσια της γενικότερης καταστροφής, παραδώσαμε στις φλόγες την ίδια μέρα, βαν των ΕΛΤΑ στην περιοχη της Ν.Σμύρνης ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο Μ.Νικολόπουλο καθώς επίσης και στους συντρόφους επαναστάτες Γ.Τσακαλο και Π.Αργυρου που επίσης συνελήφθησαν απ τα γουρούνια της ΔΙΑΣ στο Παγκράτι την 1η Νοέμβρη 2010.

Τους στέλνουμε συντροφικούς χαιρετισμούς μέσα απο τις φωτιές μας, καθώς επίσης και σε όλους τους φυλακισμένους αγωνιστές επαναστάτες : Χ. Χατζημιχελακη, Κ. Καρακατσανη, Π. Μασουρα, Α. Μητρουσια, Γ. Καραγιαννιδη, Κ. Σακκα, Χ. Πολίτη, Δ. Μιχαηλ, Σ. Αντωνιου, Π. Γεωργιαδη, Β. Χρυσοχοϊδη, Π. Ρουπα, Ν. Μαζιωτη, Κ. Γουρνα, Β. Σταθοπουλο, Χ. Κορτεση, Σ. Νικητοπουλος, Γ. Δημητρακη, Σ. Σεϊσιδη, Α. Σειρινιδης, Μ. Τραϊκαπη, Α. , Γ. Σκουλουδη, Σ. Τζιφκα, Δ. Δημτσιαδη, Δ. Φεσσα, Χ. Τσιλιανιδη και σε όλους όσους άθελα μας παραλήψαμε να αναφέρουμε.

Την αλληλεγγύη μας σε όσους κρατάνε μια αξιοπρεπή-αγωνιστική σταση στα κολαστήρια της Δημοκρατίας.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης