Άναψαν τα φώτα στο «Χριστουγεννιάτικο χωριό» της Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, 23:24
Άναψαν τα φώτα στο «Χριστουγεννιάτικο χωριό» της Θεσσαλονίκης
Ο Άγιος Βασίλης υποδέχτηκε μεγάλους και παιδιά στο καινούριο του σπίτι, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη!

Η πόλη μπήκε στους ρυθμούς των γιορτών, με τα επίσημα εγκαίνια του «Χριστουγεννιάτικου χωριού», που εκτείνεται από την λεωφόρο Νίκης, μέχρι το άγαλμα του Βενιζέλου. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος μετακόμισε από τη θάλασσα, στη στεριά και τα φώτα άναψαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης και φυσικά ο οικοδεσπότης Άγιος Βασίλης. Ακολούθησαν θεαματικά πυροτεχνήματα, που φώτισαν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το video...


Τον ρυθμό της γιορτής έδωσαν τα συγκροτήματα «Κρουστόφωνο» και «Paranue», ενώ η καλλιτεχνική ομάδα «Jitterbugs SKG» με το δρώμενο της πήγε τον χρόνο πίσω σε Χριστούγεννα άλλων εποχών.

Το «Χριστουγεννιάτικο χωριό» επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στα παιδιά και σε όσους νοιώσουν για λίγο την ανάγκη να επιστρέφουν πίσω στην παιδική τους ηλικία: καρουζέλ, παγοδρόμιο, ρόδα του λούνα παρκ, τρενάκια, φάτνη.

Στα φιλόξενα «σπίτια» του θα στεγαστούν, από αύριο, Σάββατο, δραστηριότητες για τα παιδιά και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Video από το thessnews.gr

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012, 02:44