Αναστάτωση προκλήθηκε την Τετάρτη στην πτήση της Skandinavian Airlines Αθήνα – Λονδίνο- Κοπενχάγη. Η συγκεκριμένη πτήση, ήταν να αναχωρήσει για Κοπενχάγη με ενδιάμεσο σταθμό στο Λονδίνο στις 13.45 από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.

Ξαφνικά όμως  ένας επιβάτης, υπήκοος Συρίας, σηκώθηκε από την θέση του και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να διακοπεί η διαδικασία απογείωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πτήση τελικά αναχώρησε όταν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος ενώ οι επιβάτες παρέμειναν στο αεροδρόμιο για αρκετή ώρα. Παράλληλα αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος των αποσκευών όλων των επιβατών.

Ο επιβάτης από τη Συρία θα πρέπει να βγάλει άλλο εισιτήριο, καθώς ο πιλότος του αεροπλάνου έκανε άσκηση του δικαιώματός του να τον κατεβάσει από το αεροπλάνο για διατάραξη πτήσης.

Πως διαδραματίστηκε το περιστατικό

Όλα άρχισαν όταν ο επιβάτης έδωσε το διαβατήριό του στην αστυνομία, για τον συνηθισμένο έλεγχο, και στη συνέχεια επιβιβάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.Ο πιλότος όμως ζήτησε να γίνει αυστηρός έλεγχος στους επιβάτες και τις αποσκευές του με αποτέλεσμα ο νεαρός να εξαγριωθεί και να αρχίσει να ουριλιάζει. Χωρίς να υπάρξει τελικά επέμβαση της αστυνομίας, ο επιβάτης κατέβηκε από το αεροπλάνο, ύστερα από εντολή του πιλότου, ενώ λίγη ώρα αργότερα η πτήση για Κοπεγχάγη πραγματοποιήθηκε κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης