Αναστάτωση προκάλεσαν δύο μεθυσμένοι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ σε ταβέρνα στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, οι δύο άνδρες ξέφυγαν του ελέγχου και προέβησαν σε πράξεις που οδήγησαν στην επέμβαση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο στρατιωτικοί που βρίκονταν σε κατάσταση μέθης αναστάτωσαν το κατάστημα και απειλούσαν ότι θα πηδήξουν από το μπαλκόνι της ταβέρνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ καθώς και περιπολικά της ασφάλειας κατέφθασαν στο σημείο. Όμως οι ταραξίες είχαν αποχωρήσει, και σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβαν τα έκτροπα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, προκαλώντας αναστάτωση.

Μετά από λίγη ώρα εντοπίστηκαν σε στενό του ιστορικού κέντρου από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και ακολούθησε η προσαγωγή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Μάλιστα, μάρυρες από το σημείο ανέφεραν ότι ο ένας φάνηκε να αντιδρά στις υποδείξεις των αστυνομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο στρατιωτικοί, αναμένεται να αντιμετωπίσουν αυστηρές κυρώσεις για τη συμπεριφορά τους που εκθέτει τους ίδιους και την μονάδα τους, αφού θα ενημερωθεί η υπηρεσία τους στη βάση του Ακτίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης