Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορίνθου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την καταβολή μεγάλου μέρους των οφειλομένων του Ο.Π.Α.Δ.( Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου), αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αναστολή της χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Δημοσίου από την 1η Απριλίου, όπως είχε αρχικά εξαγγείλει.

Αντίθετα, αναστέλλει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους μικρότερων ταμείων όπως του Ε.Τ.Α.Α. (Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων) για συμβολαιογράφους και Τ.Σ.Α.Υ.(Ταμείο Σύνταξης και Ασφάλισης Υγειονομικών) καθώς και του Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. (Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, σε στάση αναμονής βρίσκονται οι φαρμακοποιοί της Αρκαδίας και της Αργολίδας, οι οποίοι τον τελευταίο μήνα έχουν αναστείλει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων για ασφαλισμένους του Δημοσίου, αφού χθες στον Ο.Π.Α.Δ. Αρκαδίας και Ο.Π.Α.Δ. Αργολίδας έφθασαν χρήματα, ωστόσο περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο για ποια περίοδο αντιστοιχούν τα χρήματα αυτά. Παράλληλα, ετοιμάζονται να αναστείλουν την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων και για ασφαλισμένους του Ε.Τ.Α.Α..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης