Διαμαρτύρεται ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την αναστολή των εργασιών βελτίωσης της λειτουργίας του ΗΣΑΠ στον άξονα Ομόνοια – Μοναστηράκι και Βικτώρια – Αττική και ζητά την εφαρμογή των νόμων και κανόνων που εξασφαλίζουν την εύρυθμη οικονομική και κοινωνική λειτουργία της πόλης των Αθηνών και των γύρω περιοχών.

Ο σύλλογος σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι ”οι όποιες ατομικές ή ομαδικές νόμιμες διεκδικήσεις θα πρέπει να κρίνονται βάσει του ευρύτερου κοινωνικού συμφέροντος ώστε να απολαμβάνουν γενικής αποδοχής”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύλλογος γνωστοποιεί ότι έγινε αποδέκτης καταγγελιών μελών του αναφορικά με τη αναστολή των εργασιών. Σε επικοινωνία του με την ΗΣΑΠ ΑΕ επιβεβαίωσε το γεγονός και παράλληλα πληροφορήθηκε την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τους πολυθεϊστές, που οδήγησε σε προσωρινή παύση των έργων, καθώς το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας εξέδωσε διαταγή για προσωρινή παύση των εργασιών κατάχωσης του Βωμού των 12 Θεών μέχρι την εκδίκαση της κύριας αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων, που καθορίστηκε για τις 2 Αυγούστου 2011.

Ωστόσο, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις των εργολάβων και της ΗΣΑΠ ΑΕ προς τον ΕΣΑ έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες προβλεπόμενες διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να περατωθεί το έργο στον συμφωνημένο χρόνο (Ιούνιο 2011), όπως ακριβώς υποστηρίζεται από την ΗΣΑΠ ΑΕ στο αίτημά της για ανάκληση των ασφαλιστικών μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης