Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος με θύμα μία 34χρονη κοπέλα στην Ξάνθη που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της 34χρονης Zωής Δαλακλίδου, διαπίστωσε μεταξύ άλλων άγρια κακοποίηση, ένα μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι της, εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της και άγρια κτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στα γεννητικά της όργανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφία του θύματοςΟ ιατροδικαστής, Παύλος Παυλίδης πιθανολογεί ότι ο δράστης- ή οι δράστες- με στόχο να την ακινητοποιήσουν και να μην της δώσουν την ευκαιρία να φωνάξει για βοήθεια, κτύπησαν αρχικά το κεφάλι της σε τοίχο ή στο έδαφος.

Να σημειωθεί ότι μετά το πρωτοφανές σε βιαιότητα έγκλημα ο δράστης- ή οι δράστες είχαν την ψυχραιμία να αρπάξουν την τσάντα της κοπέλας, η οποία ήταν έτοιμη να μπει στο σπίτι της. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην είσοδο της πόρτας βρέθηκαν τα κλειδιά της.

Ο τρόπος δράσης του (τους) θυμίζει κατά πολύ τον «δράκο» Αντώνη Δαγκλή, ο οποίος είχε δολοφονήσει ιερόδουλες, καταφέροντας μαχαιριές στα γεννητικά τους όργανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της Αστυνομίας οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση. Προς το παρόν, ούτε οι καταθέσεις, ούτε τα πρώτα ευρήματα μπορούν να οδηγήσουν σε υπόπτους. Όπως δηλώνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, «η νύχτα είναι μακρά». Πάντως στην πόλη έχει εγκατασταθεί πολυμελής ομάδα αξιωματικών και στελεχών της Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών που εξετάζει τις συνθήκες και τα ευρήματα του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Βίντεο από τον τόπο του εγκλήματος:

Διαβάστε επίσης:
Σοκ στην Ξάνθη από το αποτρόπαιο έγκλημα, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Πηγή φωτό: thrakitoday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης