Επιστολή απέστειλε η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου «Η προστασία των Ζώων» στην Κρήτη, Αναστασία Μπομπολάκη, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια σήμερα το πρωί στην περιοχή του Βαμβακόπουλου στα Χανιά, στην οποία εξιστορεί το θλιβερό περιστατικό.

Αναλυτικά η επιστολή: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πριν από 3-4 ημερες ήλθε στο σπιτι μου ενας μεγάλος σε ηλικία εθελοντής του συλλόγου μας ο οποιος έφερε έντονα σημάδια απο ξυλο στην περιοχή γυρω απο τα ματια. Μου εξηγησε οτι πηγε σε ενα βενζιναδικο των Χανίων για να αφήσει ενα φυλλαδιο του Δήμου και το πρωτοκολλο ευζωίας της Ομοσπονδίας και τον χτύπησαν οι του βενζινάδικου στο προσωπο. Στην αστυνομία δεν ηθελε να πάει γιατι φοβόταν μην του δημιουργήσουν και άλλο πρόβλημα αυτοί που είχαν το βενζινάδικο.

Σήμερα πήγα προς τα Χανιά για να ψάξω για ενα μεγαλόσωμο σκυλί που κυκλοφορούσε στην εθνικη οδό. Δεν το βρήκα και σκέφτηκα να πάω στο βενζινάδικο για να δω τι συμβαίνει. Είχα και δυο αδέσποτα στο αυτοκίνητό μου.

Σταμάτησα το αυτοκίνητό μου πάνω στο δρομο και μπηκα στην τεραστια αυλή του βενζινάδικου κατευθυνόμενη προς το γραφειο της επιχείρησης. Έκανα μια ερώτηση στον κύριο που καθόταν μέσα στο γραφειο, δηλαδή αν πριν λιγες ημερες ειχε πάει κάποιος κυριος να δωσει φυλλάδια για τα ζώα, μου απάντησε δεν ξερω και έφυγα αμέσως , κατευθυνθηκα δε στο αυτοκινητό μου και μπηκα μεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε ένας με ξυρισμενο κεφάλι, 30αρης περίπου, που έβαζε πριν βενζίνα σε ενα αυτοκίνητο, μου εκανε νευμα να μην φύγω. Πλησίασε το αυτοκινητό μου, ανοιξε με βια την πόρτα του και τραβώντας με απο τους ώμους με αναγκασε να βγω έξω απο το αυτοκινητο, παίρνοντας και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, που ηταν πάνω στην μιζα.

Με ακούμπησε με την πλάτη πάνω στο αυτοκινητό μου και άρχισε να με τραντάζει κτυπώντας με πανω στο αυτοκινητο. Έβριζε χυδαιότατα – τα γνωστά κοσμητικά- και ενω με κατακτυπουσε έβγαλα απο την τσέπη μου το κινητό να πάρω την αστυνομία, λεγοντας το κιόλας. Στο άκουσμα οτι θα παρω την αστυνομία άρχισε και πάλι με βιαιες κινησεις να προσπαθει να πάρει το κινητό από τα χέρια μου.

Του ειπα να με αφησει ελέυθερη και ανάμεσα σε βρισιδια μου ειπε οτι μπήκα σε ξενη ιδιοκτησία και οτι έκανα δολιοφθορά στα λάστιχα, ποια λάστιχα δεν ξερω. Του ειπα οτι έπρεπε να ντρέπεται νεος άνθρωπος να κανει τέτοια πραγματα την στιγμή που δεν του είπα ή έκανα κάτι. Εκεινη την στιγμή καταφθανει ενα μηχανάκι με ενα ηλικιωμένο άνθρωπο 70αρη οδηγό και μια γυναικα συνεπιβάτη.

Κατεβαινουν και οι δύο και ο ηλικιωμένος ρωτησε τον νεαρό τι έγινε, αυτος κάτι είπε για ζώα, που δεν καταλαβα τι και επίσης ΟΤΙ ΤΟΥΣ χάλασα τα λάστιχα και τότε ο γερος ως ταύρος εν υαλωπλείο με αρπάζει και με ρίχνει πάνω στην τσιμεντένια περίφραξη του βενζινάδιου χτυπώντας με με την πλάτη πάνω στο τσιμεντο. Δεν ειχα χάσει την ψυχραιμία μου, αν και ήταν 3 συνολικά άντρες και προσπάθησα να σηκωθώ.

Ο γερος με βλαστημούσε συνέχεια, οτι θα με τσακίσε, οτι, ο, τι δεν μου έχουν κάνει οι βοσκοί θα μου το κάνει αυτός και ξεβραζε απο το στομα του απίστευτες βωμολοχίες.

Του απαντω μα εγώ ειμαι παντρεμένη και τότε ανοιγει το φερμουάρ ή κουμπιά του παντελονιού του και άρχισε να κανει τις κινησεις του αντρικού σώματος κατα την σεξουαλική πράξη με μένα ακομη ριγμένη πάνω στο τσιμεντένιο μπεντένι.

Τοτε ήλθε η γυναίκα του και με σηκώνει , μου δινει τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου και μου λεει, παιδί μου ή κατι τετοιο φυγε και ξεχνα το, μη μας κάνει κάτι γιατι έχουμε προβλήματα. Μπηκα στο αυτοκίνητο μου όπου πλέον και ξέσπασα σε κλάμματα γοερά από την πιεση την οποία είχα.

Πήγα κλαίγοντας στην αστυνομία, έδωσα την καταγγελία ήλθαν τα κανάλια- εγινε πρωτο θεμα στις μεσημεριανές ειδήσεις-, μου έδωσαν χαρτί να πάω στον ιατροδικαστη και σε λιγο φεύγω για το νοσοκομείο. Πονούν τα πλευρά μου, αν ηταν καλοκαίρι θα μου τα ειχαν σπάσει, αλλά φορούσα πουλόβερ και χοντρό μπουφαν και την γλύτωσα.

Στον πηγαιμό για το σπίτι μου- είχαν έλθει εν τω μεταξύ και μέλη του συλλόγου στην αστυνομία- με πήρε η Μαρία να μου πει οτι τράκαρε, το αυτοκινητό της έγινε πίτα και αυτή γλύτωσε με δυο σπασμένα πλευρά, πηγε στο νοσοκομείο και μετα επέστρεψε στο δικαστηριο που δικαζόταν μετα από καμία 10αριά αναβολές ο τύπος που κρεμασε το σκυλί του.

Αυτα τα ωραια…

Αναστασια βυσσινου Μπομπολάκη».

Διαβάστε ακόμη: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η πρόεδρος φιλοζωικής στην Κρήτη

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης