Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Άλεξ: Υπέστη ηλεκτροπληξία από ηλεκτρικό καλοριφέρ

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Άλεξ: Υπέστη ηλεκτροπληξία από ηλεκτρικό καλοριφέρ
Νέα ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Αλέξη Τσιάλτα στη Λάρισα, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Αρχικά ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια, ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι είχε προέλθει από ηλεκτροπληξία, από σεσουάρ μαλλιών.

Σύμφωνα με το onlarissa, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν πως ο θάνατός του επήλθε όντως από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα και κυρίως στα χέρια του.

Για αυτόν τον λόγο παραγγέλθηκε νέα αυτοψία στον χώρο του σπιτιού του στη Λάρισα, προκειμένου να φανεί με ποιο τρόπο το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον άτυχο νεαρό και τον οδήγησε στον θάνατο.

Παρότι στην αρχή κρίθηκε «ένοχο» το πιστολάκι μαλλιών, τελικά φαίνεται πως το ηλεκτρικό καλοριφέρ που είχε για να ζεσταίνεται ήταν αυτό που τον «χτύπησε» αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Αυτό μαρτυρά η στάση του σώματος του άτυχου νεαρού στο σημείο όπου βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Η κηδεία του Άλεξ έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην πατρίδα του, το Καρπενήσι.

Ο 22χρονος Αλέξανδρος - ή Άλεξ όπως τον φώναζαν οι φίλοι- σπούδαζε στο ΤΕΙ της Λάρισας, ενώ παράλληλα ασχολούνταν με πάθος με τον χορό που τόσο αγαπούσε.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019, 10:33