Ήταν ξημερώματα Μεγάλης Τρίτης του 2013 όταν η γνωστή αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη έβρισκε τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες του ίδιου της του αυτοκινήτου. Τότε για τον θάνατό της είχε κατηγορηθεί ο πρώην εραστής της, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο, όμως πρωτόδικα είχε αθωωθεί λόγω αμφιβολιών. Το Εφετείο, όμως, που εξέτασε και πάλι την υπόθεση τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών. 

Χρειάστηκαν έξι ολόκληρα χρόνια για να πάρει το δικαστήριο την απόφαση αυτή, που δικαιώνει, όπως είπε ο γιος της αστρολόγου, τη μνήμη της μητέρας του και τιμωρεί τον άνθρωπο που της έκοψε το νήμα της ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θάνατος της γνωστής αστρολόγου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Όλα συνέβησαν την 30η Απριλίου 2013. Η Νατάσα Λιβάνη βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τον πρώην σύντροφό της και τον γιο της. 

Ο κατηγορούμενος, γόνος γνωστής οικογένειας των βορείων προαστίων, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, είπε στην αστρολόγο ότι θέλει να πάει στο σπίτι του στη Νέα Ερυθραία. 

Εκείνη προθυμοποιήθηκε να τον πάει με το αυτοκίνητό της, καθώς δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Κατά τη διαδρομή το ζευγάρι φέρεται να λογομάχησε και η γυναίκα κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να τηλεφωνήσει στον γιο της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε ο 43χρονος, φέρεται να πήγε στη θέση του οδηγού και να την παρέσυρε με το αυτοκίνητό της. Μάλιστα, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο πέρασε δύο φορές πάνω από την άτυχη αστρολόγο, σπάζοντάς της τα πλευρά και όταν σταμάτησε η ρόδα του αυτοκινήτου της βρισκόταν στο λαιμό της, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο. 

Έναν χρόνο μετά το δικαστήριο τον αθώωσε λόγω αμφιβολιών και τον απάλλαξε από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο ίδιος, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι είχε κενά μνήμης λόγω του αλκοόλ που είχε καταναλώσει και πως δε θυμόταν τίποτα για το συμβάν μέχρι και τη στιγμή που ξύπνησε στο νοσοκομείο, οπότε και ενημερώθηκε για τον θάνατο της αστρολόγου. 

Το ίδιο είχε ισχυριστεί και στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» προσθέτοντας ότι ο ίδιος στην αρχή νόμιζε πως του έκαναν μια κακόγουστη πλάκα. Υποστήριξε ακόμα ότι δεν είχαν καυγαδίσει το μοιραίο βράδυ και τόνισε ότι η αστρολόγος ήταν μια έντιμη γυναίκα που ο ίδιος εκτιμούσε πολύ. 

Από την άλλη, ο μονάκριβος γιος του θύματος, δήλωσε στην εκπομπή «Μαζί σου» απόλυτα δικαιωμένος με την απόφαση του δικαστηρίου, τονίζοντας ότι επιτέλους ο άνθρωπος που ευθύνεται για τον θάνατό της θα πληρώσει για όσα έκανε. 

Άλλωστε εκείνος ήταν που μετά το τηλεφώνημα της μητέρας του, έσπευσε να τη βοηθήσει και τη βρήκε να χαροπαλεύει στην άσφαλτο, κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της. 

Πλέον, όπως είπε νιώθει ικανοποίηση για την απόφαση του δικαστηρίου, αν και μέχρι τελευταία στιγμή, φοβόταν μήπως επαναληφθεί η πρωτόδικη απόφαση. 

Πηγή: star.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης