Για τις 27 Ιουνίου 2014 αναβλήθηκε, από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, η δίκη των υπευθύνων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER (Γιώργος, Ανδρέας Κουρής, Κ.Γιαννίκος) για χρέη στο Δημόσιο.

Το δικαστήριο διέταξε το ελληνικό Δημόσιο να προσκομίσει αναλυτική κατάσταση των καταβληθέντων μισθών προς τους εργαζομένους του ALTER, κατά την περίοδο Φεβρουαρίου – Σεπτέμβριου του 2011,ώστε να υπολογιστεί και το ποσόν του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, που έπρεπε να παρακρατηθεί από την Επιχείρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εντολή του δικαστηρίου αφορά ισχυρισμό που προβάλλεται από την πλευρά των Γιώργου και Ανδρέα Κουρή ότι δεν είχε γίνει σωστός υπολογισμός του φόρου.

Σύμφωνα με την πλευρά των κατηγορουμένων, το ποσόν του 1.537.627, 72 ευρώ, που περιλαμβάνεται στην κατηγορία, είχε υπολογισθεί με βάση τους μισθούς που όφειλε να καταβάλει η Επιχείρηση.

Αυτό δεν είναι, όμως, και το πράγματι καταβληθέν ποσόν της μισθοδοσίας κατά την επίδικη περίοδο 1.2.2011 – 30.09.2011, αφού το κανάλι, κατά το χρονικό αυτό διάστημα, υπολειτουργούσε κι οι εργαζόμενοι πραγματοποιούσαν απεργίες και επίσχεση εργασίας, λόγω ακριβώς της μη καταβολής των μισθών τους.-

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης