Εκ νέου αναβολή έλαβε η εκδίκαση της υπόθεσης σεξουαλικής επίθεσης κατά της ιατρού Σεμίνας Ψυχογιοπούλου, με κατηγορούμενο τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της κλινικής «Σινούρη», Κωνσταντίνο Κανέλλα.

Η δίκη είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, όμως όπως πληροφορήθηκε η πλευρά της κας Ψυχογιοπούλου, ο Κωνσταντίνος Κανέλλας όφειλε να παραστεί σε άλλο δικαστήριο που τον αφορά, με αποτέλεσμα να οριστεί νέα ημερομηνία, για τις 16 Μαΐου του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Κανέλλας

Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή της υπόθεσης, καθώς αρχικά η δίκη είχε προγραμματιστεί για τις 12 Ιανουαρίου του 2022, αλλά είχε ακυρωθεί -για τις 27 Σεπτεμβρίου- καθώς ο Κ. Κανέλλας είχε τότε απουσιάσει, καθώς έπασχε από οξεία οσφυαλγία.

Επισημαίνεται πως ο Κ. Κανέλλας κατηγορείται από τη γιατρό για σεξουαλική επίθεση εναντίον της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αμέσως μετά την υποβολή μηνύσεως κατά του κλινικάρχη, η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου μίλησε στον Μάκη Τριανατφυλλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Σεμίνα Ψυχογιοπούλου

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξή της:

Τις επόμενες ημέρες άλλες δύο εργαζόμενες στην κλινική «Συνούρη» μίλησαν στη «Ζούγκλα» και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο καταγγέλλοντας τον Κωνσταντίνο Κανέλλα για σεξουαλικές επιθέσεις. Αποκάλυψαν επίσης περιστατικά χορήγησης φαρμάκων σε μεγαλύτερες δόσεις από ό,τι προβλέπεται, καθώς και περιστατικά άσκησης βίας κατά ηλικιωμένων ασθενών.

Παρακολουθήστε παρακάτω τις εν λόγω συνεντεύξεις:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης