Αναβολή για τις 27 Σεπτεμβρίου έλαβε η εκδίκαση της υπόθεσης σεξουαλικής επίθεσης κατά της ιατρού Σεμίνας Ψυχογιοπούλου. Η δίκη είχε οριστεί για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου. Η πλευρά του κατηγορούμενου επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της κλινικής «Σινούρη», Κωνσταντίνου Κανέλλα, ισχυρίστηκε πως ο κλινικάρχης πάσχει από οξεία οσφυαλγία από τις 10 Ιανουαρίου και πως ο γιατρός τού συνέστησε να παραμείνει κλινήρης επί 5 ημέρες. Ο δικηγόρος του Κ. Κανέλλα προσκόμισε και τη σχετική ιατρική βεβαίωση.

Αξίζει να επισημανθεί πως η πλευρά της Σεμίνας Ψυχογιοπούλου δεν είχε λάβει σχετική ειδοποίηση για τη διεξαγωγή της δίκης και ειδοποιήθηκε από τους πληρεξούσιους δικηγόρους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τι δήλωσε στη «Ζούγκλα» η ιατρός Σεμίνα Ψυχογιοπούλου έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων:

 

Επισημαίνεται πως ο Κ. Κανέλλας κατηγορείται από τη γιατρό για σεξουαλική επίθεση εναντίον της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αμέσως μετά την υποβολή μηνύσεως κατά του κλινικάρχη, η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου μίλησε στον Μάκη Τριανατφυλλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη της Σεμίνας Ψυχογιοπούλου:

Τις επόμενες ημέρες άλλες δύο εργαζόμενες στην κλινική «Συνούρη» μίλησαν στην «Ζούγκλα» και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο καταγγέλλοντας τον Κωνσταντίνο Κανέλλα για σεξουαλικές επιθέσεις. Αποκάλυψαν επίσης περιστατικά χορήγησης φαρμάκων σε μεγαλύτερες δόσεις από ό,τι προβλέπεται, καθώς και περιστατικά άσκησης βίας κατά ηλικιωμένων ασθενών.

Παρακολουθήστε παρακάτω αυτές τις δύο συνεντεύξεις:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης