Κρήτη: Αναβολή πήρε η δίκη του πατέρα που χτύπησε και τραυμάτισε την κόρη του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019, 01:01
Κρήτη: Αναβολή πήρε η δίκη του πατέρα που χτύπησε και τραυμάτισε την κόρη του

Αναβολή πήρε η υπόθεση της δίκης του 43χρονου πατέρα που χτύπησε και τραυμάτισε την 12χρονη κόρη του στο μάτι. Αναμένεται δε να εκδικαστεί εκ νέου την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε όμως, απαγορεύτηκε στον πατέρα να δει την κόρη του.

Ο 43χρονος και την Πέμπτη εμφανίστηκε μετανιωμένος και επανέλαβε πως δεν είχε σκοπό να τραυματίσει το παιδί του και ότι αυτό έγινε κατά λάθος. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι ήταν εκνευρισμένος επειδή του αντιμίλησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη θα επέστρεφε από την Αλβανία, όπου έλειπε σε ταξίδι, η μητέρα της 12χρονης η οποία έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό και αναμένεται να παραστεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται πως για καθαρά προληπτικούς λόγους η 12χρονη μαθήτρια νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του ΠαΓΝΗ ενώ αναμένεται να εξεταστεί και από παιδοψυχολόγους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν όταν η 12χρονη πήγε το πρωί της Τρίτης στο σχολείο που φοιτά – στην περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου – με τους εκπαιδευτικούς να βλέπουν πως φέρει τραύμα στο μάτι της.

Μετά από τις κατάλληλες ερωτήσεις οι καθηγητές της έμαθαν πως την χτύπησε ο πατέρας της. Για το θέμα ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου η οποία και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τον 42χρονο πατέρα της μαθήτριας, με καταγωγή από την Αλβανία και τον συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: cretapost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019, 01:03