Αναζητείται για το φόνο στη Φωκίωνος Νέγρη

Αναζητείται για το φόνο στη Φωκίωνος Νέγρη
Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν εισαγγελικής διαταγής οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του φερόμενου δράστη της δολοφονίας 30χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, που διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 14-2-2010, στην οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη.

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκε το έγκλημα και ο δράστης φέρεται να είναι ο ο Αλβανός υπήκοος (επ) DHIAMANDI ή ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ον.) MARIUS ή ΜΑΡΙΟΣ του SPIRO ή ΣΠΥΡΟΥ και της RAIMOND Α γεν. το 1984 στην Αλβανία.

Όσον αφορά στην υπόθεση υπενθυμίζεται ότι στις 06:00΄ ώρα περίπου της 14-2-2010, ενώ ο 30χρονος επέστρεφε στην οικία του, από κατάστημα όπου διασκέδαζε στην Κυψέλη, δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος τον πυροβόλησε δυο φορές και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm, οι οποίοι στάλθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές και συγκριτικές εξετάσεις.

Ο ανωτέρω φερόμενος δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών για εμπορία ναρκωτικών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή του 9ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.

«Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και για τη διευκόλυνση του εντοπισμού του αναζητούμενου.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013, 17:13