Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις περιπτώσεις που γίνεται μια προσπάθεια απόκρυψης του πτώματος είτε με τεμαχισμό, είτε με θάψιμο είτε με κάψιμο, εάν αποκαλυφθούν τα στοιχεία του θύματος κατά κανόνα είναι εύκολο να φτάσεις στον δράστη καθώς υπάρχει σχέση μεταξύ δράστη και θύματος. Γι’ αυτό άλλωστε γίνεται και η προσπάθεια της απόκρυψης».

Σε αυτή την αναφορά προς το zougla.gr προχώρησε αξιωματικός της αστυνομίας, αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση των δύο φωτογραφικών απεικονίσεων του προσώπου της γυναίκας που δολοφονήθηκε στην περιοχή της Ραφήνας.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα, εκφράζουν την πεποίθηση πως από τη στιγμή που καταφέρουν να φτάσουν στα στοιχεία της γυναίκας, τότε ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη είναι απλώς θέμα χρόνου καθώς ο τρόπος με τον οποίο τελέστηκε το έγκλημα, φανερώνει σύνδεσή του με το θύμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντύπωση έχει προκαλέσει ωστόσο στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δηλωθεί οποιαδήποτε εξαφάνιση γυναίκας με τα χαρακτηριστικά της δολοφονημένης γυναίκας. 

(ΣΣ. Πρόκειται για λευκή γυναίκα, ύψους 1,60 μ. περίπου, παχύσαρκη, με κοντά βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά και εκτιμώμενη ηλικία τα 70 έτη. Κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ολική απουσία οδόντων).

«Δεν είναι λογικό να μην έχει δηλωθεί ούτε μία εξαφάνιση. Πρόκειται για άτομο το οποίο δεν είχε έναν ευρύτερο κοινωνικό κύκλο. Δεν έχει λείψει σε κανέναν και δεν την έχει ζητήσει κανείς. Πρόκειται είτε για γυναίκα που ήταν μοναχική ή ίσως αλλοδαπή. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στα στοιχεία της, πολύ σύντομα θα φτάσουμε και στον δράστη» αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Το χρονικό

Το διαμελισμένο πτώμα της γυναίκας βρέθηκε από περαστικούς σε σακούλες σκουπιδιών στην οδό Πράσινου Λόφου και Στεφοπούλου στην Ραφήνα την Παρασκευή της 23ης Αυγούστου.

Όπως επεσήμαναν τότε οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, η φρικτή δολοφονία πρέπει να είχε σημειωθεί το τελευταίο 48ωρο. Συμπλήρωσαν δε, πως δεν υπήρχε κάποια καταγγελία για εξαφάνιση ατόμου στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα αλλά ούτε και μαρτυρίες για συμπλοκή ή επεισόδιο στην περιοχή. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης