Γυμνός κυκλοφορούσε το πρωί του Σαββάτου στο Κέντρο της Ξάνθης ένας άνδρας, αφήνοντας άφωνους όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή.

Ο άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εμφανίστηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης χωρίς να φορά εσώρουχα και κατευθύνθηκε προς την Παλιά Πόλη. Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία η οποία και τον εντόπισε επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο ίδιος κυκλοφορούσε χωρίς ρούχα. Το θέμα πάντως σόκαρε τους πολίτες, οι οποίοι άλλωστε και ειδοποίησαν τις Αρχές, καθώς παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή υπήρχε αρκετός κόσμος στους δρόμους της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χτύπησε πελάτη με μια ζώνη

Λίγη ώρα νωρίτερα, ένας άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας εισήλθε σε κατάστημα ενδυμάτων στο κέντρο της πόλης και το έκανε κυριολεκτικά… καλοκαιρινό!

Αρχικά βρέθηκε στο τμήμα με τα ανδρικά ρούχα και έκανε πως ψώνιζε, κοιτώντας δεξιά και αριστερά. Ξαφνικά άρπαξε μια ζώνη και άρχισε να χτυπά έναν πελάτη που μόλις είχε βγει από το δοκιμαστήριο, ενώ στη συνέχεια έριξε τα ρούχα που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα στο έδαφος και έφυγε τρέχοντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβάν εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων πελατών που βρίσκονταν την ίδια στιγμή στο κατάστημα, χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει την αλλόκοτη συμπεριφορά του ίδιου. Το θύμα αντέδρασε στα μαστιγώματα που δέχθηκε ενώ φανερά σοκαρισμένο ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες του καταστήματος για το τι είχε συμβεί.

ΠΗΓΗ: thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης