Ανεφλέγη φιάλη υγραερίου-Σε κρίσιμη κατάσταση οι ηλικιωμένοι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011, 04:27
Ανεφλέγη φιάλη υγραερίου-Σε κρίσιμη κατάσταση οι ηλικιωμένοι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 86χρονος από την Καυκανιά, ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι και η 78χρονη σύζυγός του, όταν σε αλλαγή φιάλης υγραερίου στην κουζίνα του σπιτιού τους, υπήρξε διαρροή και ανάφλεξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το ηλικιωμένο ζευγάρι βρισκόταν στην κουζίνα και η σύζυγος μαγείρευε, όταν τελείωσε το γκάζι. Φώναξε τον άντρα της για να αλλάξει τη φιάλη, όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και λόγω διαρροής, υπήρξε ανάφλεξη.

Ο ηλικιωμένος τυλίχθηκε στις φλόγες και προσπαθούσε να γλιτώσει, ενώ και η σύζυγός του από την ανάφλεξη υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο. Τις κραυγές πόνου, άκουσαν οι γείτονες και πιο ψύχραιμος ο γιος του προέδρου του χωριού, Γιάννης Ρηγόπουλος, έτρεξε να βοηθήσει, μαζί με την ηλικιωμένη έβγαλαν από το σπίτι τον 86χρονο και του έβγαλαν τα ρούχα που καιγόντουσαν πάνω του.

Ο ίδιος έχει υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα από τη μέση και πάνω. Άμεσα κλήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η φωτιά σβήστηκε από τους πυροσβέστες, ενώ το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Έως το απόγευμα της Πέμπτης ο 86χρονος βρισκόταν σε κλίνη δίπλα στα «επείγοντα» διασωληνωμένος ενώ αναζητείται διαθέσιμη κλίνη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην ευρύτερη περιοχή.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011, 04:44