Ανεστάλη η λειτουργία του δημοτικού σχολείου στην Καλλικράτεια μετά τον τραυματισμό μαθήτριας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016, 00:06
Ανεστάλη η λειτουργία του δημοτικού σχολείου στην Καλλικράτεια μετά τον τραυματισμό μαθήτριας
Στην αναστολή της λειτουργίας του 1ου δημοτικού σχολείου Νέας Καλλικράτειας και του οικείου ΚΔΑΠ ΜΕΑ προχώρησε την Τετάρτη ο δήμος Νέας Προποντίδας, λόγω της κατάρρευσης ενός πυλώνα φωτισμού του ποδοσφαιρικού γηπέδου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Καλλικράτεια, με συνέπεια τον τραυματισμό μίας μαθήτριας του σχολείου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, «η αναστολή λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Καλλικράτειας και ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ν. Καλλικράτειας κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να γίνει σήμερα 9-11-2016 και ώρα 10:00 έρευνα από ειδικό πραγματογνώμονα για την κατάσταση που βρίσκονται οι υπόλοιποι πυλώνες στην αυλή του σχολείου. Η αναστολή λειτουργίας ισχύει για τις 9 Νοεμβρίου 2016 και εφόσον εκτιμηθεί η ασφάλεια της αυλής του σχολείου, θα εκδοθεί νέα απόφαση κατά τη διάρκεια της ημέρας (9-11-2016)».

Παράλληλα επισημαίνεται ότι ο δήμος Ν. Προποντίδας συμπαρίσταται στην οικογένεια της τραυματισμένης μαθήτριας του σχολείου και εκφράζει τις βαθύτατες ευχές του για την ομαλή έκβαση της υγείας της και για ταχεία ανάρρωση.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016, 00:06