Βρέθηκε μέσα σε αποθηκευτικό χώρο ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Χώρα-Μυκόνου το πτώμα ενός άνδρα νεαρής ηλικίας, το οποίο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρεται ότι ανήκει στον εξαφανισθέντα, αλλοδαπό υπήκοο Μπαγκλαντές, ηλικίας 38 ετών, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά στο ξενοδοχείο.

Η εξαφάνιση του εν λόγω μετανάστη είχε δηλωθεί στο Α.Τ. Μύκονου από τον αδελφό του στις 28 Μαΐου 2011, καθώς είχε χάσει την επικοινωνία μαζί του από τις 14 του ίδιου μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πτώμα εντοπίστηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου από εργαζομένους του ξενοδοχείου ακέραιο μέσα σε πέντε μεγάλες πλαστικές σακούλες απορριμμάτων, τοποθετημένες η μία μέσα στην άλλη.

Η ιατροδικαστής ενημερώθηκε άμεσα και μετέβη στο σημείο, ενώ επίσης κατέφθασε και συνεργείο εξερεύνησης-σήμανσης για τη διενέργεια αυτοψίας, από τη οποία προέκυψε μακροσκοπικά ότι το πτώμα δεν έφερε εμφανή εξωτερικά ίχνη κακώσεων.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Μυκόνου, σε συνεργασία με αστυνομικούς Υπηρεσιών που έχουν μεταβεί στη Μύκονο και συνδράμουν στις έρευνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης