Ανοίγει σήμερα Παρασκευή, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις του σκι, με ωράριο λειτουργίας από τις 9 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

Τόσο οι πίστες, όσο και η ποιότητα του χιονιού είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ανέφερε ο πρόεδρος της «Κενταύρων Όρος» και υπεύθυνος λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Γρηγόρης Ιγγλέσης και όλα είναι έτοιμα για να ικανοποιηθεί ο πλέον απαιτητικός επισκέπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προηγούμενο διάστημα έχουν γίνει σημαντικές τεχνικές παρεμβάσεις και έργα μεγάλης διάρκειας, με αποτέλεσμα οι πίστες να έχουν μεγαλώσει και να έχουν γίνει πιο επίπεδες για να μπορεί το Χιονοδρομικό να λειτουργεί με λιγότερο χιόνι και με μεγαλύτερη ασφάλεια, γεγονός πολύ σημαντικό για τους χιονοδρόμους.

«Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε διαρκώς το Χιονοδρομικό Κέντρο, ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης με χιόνι, αλλά και χωρίς πολύ χιόνι, ώστε να είναι προσβάσιμο από όλους που ασχολούνται με τα χειμερινά σπορ ή ανεβαίνουν για ψυχαγωγία», δήλωσε ο κ. Ιγγλέσης.
Το Χ.Κ. Πηλίου έχει λάβει πιστοποίηση από την ΕΒΕΤΑΜ για την αρτιότητα των μηχανολογικών του εγκαταστάσεων, ενώ και φέτος θα λειτουργήσει σχολή για σκι και γραφείο ενοικίασης χιονοδρομικού εξοπλισμού.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης