«Άνοιγμα στην κοινωνία» χαρακτήρισαν οι εκπρόσωποι της Creta Farm την εκδήλωση «Ανοιχτές Πύλες» που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης , μίλησαν οι αδελφοί Δομαζάκη, οι οποίοι ηγούνται της εταιρείας, εξηγώντας ότι οι επιχειρήσεις και οι τοπικοί φορείς πρέπει να έχουν ενιαία παρουσία για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, «για να μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση την οικονομική αλλά και την κρίση αξιών στη χώρα».

«Το προϊόν της εταιρείας μας είναι αναγνωρισμένο, όχι μόνο από τους εγχώριους αλλά και τους διεθνείς φορείς, ενώ η δράση της εταιρείας στηρίζεται πάντα στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξωστρέφεια» – είπαν οι αδελφοί Δομαζάκη, οι οποίοι πρόσθεσαν πως χάρη στην πρωτοβουλία – πρωτοπορία της εταιρείας να υποκαταστήσει το ζωικό λίπος με ελαιόλαδο, η εταιρεία κατάφερε να «μπολιάσει» την κρητική διατροφή, στους κατοίκους κάθε χώρας, στην οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία. «Το όνομα Creta Farm αποτελεί μεγάλο πρεσβευτή της Κρήτης» – κατέληξαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ρέθυμνο, παρευρέθηκαν, ο υφυπουργός Μανώλης Όθωνας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Μαίρη Λιονή, οι βουλευτές, Χανίων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης και άλλοι αιρετοί και φορείς της Κρήτης.

Πηγή: cretalive

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης