Ανοίγουν τα μπλόκα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016, 16:41
Ανοίγουν τα μπλόκα
Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου τη χώρας, και ύστερα από ενάμιση μήνα κινητοποιήσεων, οι αγρότες με τα τρακτέρ και αγροτικά τους οχήματα επιστρέφουν στο... φυσικό τους περιβάλλον, τα χωράφια τους.

Στα περισσότερα σημεία της Βόρειας Ελλάδα τα μπλόκα έχουν ξεστηθεί, ενώ και στα σημεία όπου ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η αποχώρηση, δεν γίνονται αποκλεισμοί και δεν δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.


Στα περισσότερα σημεία της Βόρειας Ελλάδα τα μπλόκα έχουν ξεστηθεί, ενώ και στα σημεία όπου ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η αποχώρηση, δεν γίνονται αποκλεισμοί

Για τελευταία ημέρα σήμερα γίνεται συμβολικός αποκλεισμός στο τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ (19.00-22.00), παραμένει υπό κατάληψη η Εγνατία Οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων, σημαντική καταγράφεται η παρουσία στα διόδια των Μαλγάρων, ενώ στη θέση τους, χωρίς "κλείσιμο" βρίσκονται και τα μπλόκα στο νομό Πέλλας και συγκεκριμένα στους κόμβους Μελισσίου, Μαυροβουνίου, Μεσημερίου, Αλυσίδας Βεγορίτιδας και Αψάλου και Γυψοχωρίου.

Ανοίγουν τα μπλόκα σε Τέμπη και Λαμία

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν και οι αγρότες της Φθιώτιδας, όπως και στα περισσότερα μπλόκα της χώρας. Το ίδιο ισχύει και για το μεγάλο μπλόκο των Τεμπών, όπου οι αγρότες αποχώρησαν προειδοποιώντας ωστόσο, ότι θα βρίσκονται στις επάλξεις για τη συνέχιση του αγώνα, υπό άλλη μορφή.

Στη Φθιώτιδα η επίσημη αποχώρηση των τρακτέρ αποφασίστηκε να γίνει στις 11.00 το πρωί της Κυριακής, ωστόσο από σήμερα οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί για όσους θέλουν να ταξιδέψουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

«Ο αγώνας δεν τελείωσε, απλά έκλεισε ένας κύκλος. Θα ανασυνταχθούμε και θα προχωρήσουμε σε άλλες μορφές αγώνα, με αποκορύφωμα το μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα, την ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου...», είπε ο πρόεδρος του Παμφθιωτικού Αγροτικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Δημήτρης Δημογιάννης.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016, 16:43