Οι σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν την Ροδόπη τα τελευταία 24ωρα έχουν σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν χωριά στα ορεινά και στα πεδινά, το ίδιο και καλλιεργήσιμες εκτάσεις ενώ δεν γλίτωσαν πολλές αγροικίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα νερά ξεπερνούν το 1 μέτρο ενώ οι περισσότερες αν όχι όλες από τις διαβάσεις “ιρλανδικού τύπου” είναι εδώ και ημέρες ακατάλληλες για κάθε όχημα και επικίνδυνες γι αυτό και έχουν κλείσει από την Τροχαία.

Εικόνες απίστευτες κατέγραψε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κώστας Χουβαρδάς τις οποίες και ανέβασε αμέσως στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης την οποία έχει κατασκευάσει και ενημερώνει καθημερινά ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Στις φωτογραφίες καταγράφεται ο ποταμός Κομψάτος να έχει φουσκώσει επικίνδυνα μέχρι το ύψος της γέφυρας του τραίνου, το Κοπτερό να έχει πλημμυρίσει, σπίτια και αυτοκίνητα κάτω από περίπου 1 μέτρο νερό όπως και τις προσπάθειες των κατά τόπους αρμοδίων ως προς την αποκατάσταση των συγκοινωνιών μεταξύ των χωριών του Δήμου Ιάσμου όπου και πολλοί δρόμοι βρίσκονται κάτω από το νερό.

Πηγή:rodopinews
Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης