Μια ακτίνα φωτός εν μέσω κορωνοϊού «έλαμψε» σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, καθώς ανακοινώθηκε η λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και ο θάλαμος αρνητικής πίεσης, μετά και από συντονισμένες προσπάθειες του διοικητή του νοσοκομείου Γιώργου Ραγκούση με τον βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη.

Προς το παρόν η ΜΕΘ διαθέτει τρία κρεβάτια και ισάριθμους ασθενείς, ενώ στο μέλλον θα μπορεί να εξυπηρετεί περισσότερους. Το επόμενο διάστημα θα έλθει στη Ζάκυνθο το ειδικευμένο προσωπικό, μετά τον διαγωνισμό που έγινε πρόσφατα, που αφορά νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, εργατικό δυναμικό και λοιπές ειδικότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια βασική προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης και δική μου υλοποιείται σήμερα το πρωί, με το άνοιγμα της πλήρως εξοπλισμένης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ζακύνθου της ΝΔ Διονύσιος Ακτύπης και ευχαρίστησε τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη, καθώς και τον διοικητή του Γ.Ν.Ζ. Γιώργο Ραγκούση για την άψογη συνεργασία του και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για την πολύτιμη βοήθειά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης