Η πρώτη ελληνική λέσχη στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιξε και επίσημα τις πύλες της μόνο για λίγους…

Ο «OIKOS LONDON» φιλοδοξεί να ενώσει τους Έλληνες του Λονδίνου με βασικό συνδετικό κρίκο την επιθυμία τους για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, την αγάπη τους για τον πολιτισμό και την υψηλή αισθητική καθώς και το πάθος τους για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μη μέλη της λέσχης διαθέτουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια σειρά από υπηρεσίες που αφορούν στα ταξίδια πολυτελείας, την αγορά, ενοικίαση ή διαχείριση ακινήτων στο Λονδίνο καθώς και μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών που εστιάζουν στην όσο το δυνατόν ευκολότερη μετάβαση προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως αναφέρουν τα ιδρυτικά μέλη του Λέσχης, στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μια γέφυρα συνένωσης του ελληνικού κόσμου με την βρετανική πρωτεύουσα, παρέχοντας υπηρεσίες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους έλληνες να πραγματοποιήσουν μια γρήγορη και όσο το δυνατόν πιο εύκολη μετάβαση από την Ελλάδα και την Κύπρο στο Λονδίνο.

Ο ιδρυτής της λέσχης OIKOS LONDON Φίλιππος Κοΐδης, μαζί με την σύντροφο του Chelsea Grant (αριστερά) και την Operations Manager της εταιρείας κα Maureen Tadros (δεξιά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της Λέσχης στην περιοχή της Belgravia, στο κέντρο του Λονδίνου:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης