Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη αναμένεται κάλος καιρός με αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην Αθήνα τους19 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη τους 16.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα τοπικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 και ανοιχτά στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0 έως 19 βαθμούς Κελσίου αλλά στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον -01 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αρχικά καλός και από το μεσημέρι θα υπάρχει λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 τοπικά 4 μποφόρ και το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός με ανέμους έως 4 μποφόρ και θερμοκρασία στους 16.
Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στη δυτική και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης